Intuïtieve Healing Massage
Header Healing Massage


Ervaar je stress, ben je vermoeid of voel je je mentaal en fysiek geblokkeerd?

Luister naar je lichaam en geef jezelf de ontspanning die je verdient. Ontgrendel je innerlijke kracht met een intuïtieve healing massage en voel direct de verbinding met je lichaam.

Laat je leiden naar je natuurlijke staat van ontspanning en welzijn. Deze massage gaat verder dan het fysieke en raakt je ziel, voor een holistische, multidimensionale ervaring.

Ben je vastgelopen in je hoofd?

Ben je overprikkeld en vermoeid?

Kun je niet goed ontspannen en ervaar je vage klachten?

Ben je aan het herstellen van een burn-out, of zit je er middenin?

Ben je klaar om oude blokkades achter je te laten

en jouw leven vorm te geven met zingeving en passie?

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat onze intuïtieve healing massage je kan helpen om opgeslagen emoties en trauma's los te laten? Door alle blokkades heen, verminderen we stress en spanning, ontspannen we je spieren en versterken we je concentratie. Verbeter je mentale helderheid, werk aan een betere nachtrust, en behoud een gezonde bloeddruk en hartslag. Herontdek balans en vitaliteit terwijl je jezelf bevrijdt van emotionele lasten met onze helende aanraking.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Tijdens de healing maak ik intuïtief contact met je lichaam en energieveld. Elke sessie wordt op maat gemaakt, afgestemd op jouw unieke behoeften en ontstaat op basis van intuïtie. Tijdens de sessie maak ik gebruik van diverse hulpmiddelen zoals stemvorken, etherische oliën, ademhalingsoefeningen en energiewerk. Hiermee creëer ik een ervaring die diepgaande healing bevordert, stress en spanning loslaat en een diepe verbinding met je innerlijke kracht mogelijk maakt.

Beata
Beata Höfelmeyer, spirituele alchemist en holistische healer

Hoi, ik ben Beata! Ik geloof dat het essentieel is om te ontdekken wie je werkelijk bent, voorbij je huidige persoonlijkheid. Door je te helpen herinneren wie je echt bent en je daarmee in verbinding te brengen, geloof ik dat je krachtiger en vervuld kunt leven. Hier ligt jouw creatiekracht en vind je je ware aard. Daarom ben ik zo gepassioneerd geraakt door yoga, meditatie, energiewerk, ademwerk en healing.

Als spirituele alchemist en holistische healer wil ik je helpen je volledige potentieel te bereiken, je te herinneren aan je ware zelf en je te helen, zodat je het beste uit je leven kunt halen.

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

jouw levensenergie vrij laten stromen.

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

in overgave komen en je laten dragen door

jouw eigen innerlijke wijsheid. 

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

vertrouwen hebben in jouw hogere zelf en durven jouw

zielsmissie te ontvouwen. 

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

een commitment naar het leven.

Wil jij jouw leven transformeren en meer vrijheid ervaren op zowel lichamelijk als geestelijk vlak? Ben je klaar om oude blokkades achter je te laten en jouw leven vorm te geven met zingeving en passie? Sta je open voor het idee dat het leven veel groter is dan wijzelf en ons veel mogelijkheden biedt? Als jij bereid bent het licht binnen te laten, maak dan een afspraak voor een bijzondere healing en ervaar zelf wat het voor jou kan betekenen. Healing is namelijk niet uit te leggen, maar moet ervaren worden.

Inmiddels heb ik 100+ gelukkige en stressvrije cliënten, zoals hen:

Geef jezelf Beata cadeau!

Op 1 december 2023 heb ik een hele fijne en bijzondere healing massage mogen ervaren met Beata. Ze neemt de tijd voor je, stelt de juiste vragen en weet goed waar ze mee bezig is. Ik heb tijdens de sessie mogen ervaren hoeveel liefde er om me heen is en mijn vaderthema mogen helen waar ik haar zeer dankbaar voor ben. Geef jezelf Beata cadeau! Ik kan haar zeer aanbevelen.

Kirsten van Leeuwen

Ongelofelijk werk, echt gefaciliteerd met de uitstekende aanpak, kennis en vaardigheden.
Sterk aanbevolen, zeer gewaardeerd.
Als je haar ontmoet, zul je het weten, en zij ook.

Ervin Zhaboli
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Leontien Bosman

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Intuïtieve Healing Massage
Vanaf slechts: €100

Transformeer Jouw Leven

Ervaar bewustwording, transformatie, en eenwording. Laat blokkades los, verbind met je ware Ik, laat levensenergie vrij stromen, kom in overgave, en durf je zielsmissie te ontvouwen. Het is een commitment naar het leven.


Sta open voor de mogelijkheden die het leven biedt.

Maak een afspraak voor een bijzondere healing en ontdek zelf deze onuitsprekelijke kracht van mijn intuïtieve healing massage.


Dit zijn de mogelijkheden:

  • Intuïtieve healing massage (60 min) €100,00
  • Intuïtieve healing massage (90 min) €120,00
Contactinformatie
Studio Turiya
Jozef Israelslaan 155
1318 RK Almere
info@Studio-Turiya.nl
0681733207
KvK nummer: 75850990