Video Aspect Ratio: 4:1

Cosmic Woman Yoga

Live Event

Cosmic Woman Live Event!

11-02-2024
Begin: 13:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik doe mee!
Cosmic Woman Yoga

Lieve Godinnen,

Voor het eerst in Nederland nodigen we je uit om deel te nemen aan een buitengewoon krachtige yogavorm, speciaal ontworpen voor vrouwen - Cosmic Woman Yoga

Dit unieke, eeuwenoude Slavische systeem, voorheen alleen overgedragen van moeder op dochter, is nu toegankelijk voor jou! Maak kennis met een technologie die je lichaam, geest en ziel in volledige balans brengt. Met deze technologie krijg je de sleutel tot jouw essentie. Dankzij de speciaal ontworpen oefeningen ga je jouw eigen lichaam leren kennen en krijg je toegang tot jouw energiebesturing vanuit de aarde en kosmos. Voor vrouwen van alle leeftijden.

Cosmic Woman Yoga

Wat maakt Cosmic Woman Yoga zo bijzonder?

Oeroud Systeem:
Een uniek oeroud systeem, ontworpen al voor de tijden van Jezus, dat voorheen alleen binnen families werd doorgegeven, is nu beschikbaar voor elke vrouw.

Voor Vrouwen Ontworpen:
Speciaal ontworpen om de vrouwelijke essentie te eren en in balans te brengen. Voorheen verboden uit angst voor vrouwen die leiderschapskwaliteiten creëerden, grenzen konden aangeven en hun zielsmissie kenden.

Verbinding met Sensualiteit:
Word geaard, verbonden met je sensualiteit en omarm de gratie van het vrouw-zijn. Leer je seksuele energie te besturen en stap volop in je creatiekracht.

Cosmic Woman Yoga

Hormonale Balans:

Breng je hormonen in harmonie en ontdek de wijsheid van je eigen lichaam. Heb je last van pijnlijke menstruaties, overgang of andere hormonale onevenwichtigheden? Aarzel dan niet!

Innerlijke Wijsheid:

Krijg toegang tot je innerlijke wijsheid, zowel vanuit je DNA als je ziel. Ervaar dat je lichaam en psyche een enorme lading aan kennis dragen, inclusief de verborgen programma's die je leven negatief beïnvloeden. Ontdek ze en transformeer! Jij bent namelijk de belangrijkste manifestatietool.

Oplossen van Familie Karma:

Doorbreek familiekarma en ontvang de geschenken van je voorouders.

Soepelheid in Lichaam en Geest:

Word soepel, zowel fysiek als mentaal, en omarm een nieuwe staat van welzijn.