AROMATOUCH: MASSAGE- EN AROMATHERAPIE IN ÉÉN

AromaTouch is een techniek waarbij essentiële oliën worden gebruikt om specifieke mengsels te creëren die stress verminderen, het algehele welzijn verbeteren en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteunen. De techniek is zacht en ontspannend en wordt toegepast op de rug, voeten en handen.

Ik ben een opgeleide AromaTouch-practitioner die begrijpt hoe essentiële oliën moeten worden gebruikt om genezing en balans in het lichaam te bevorderen. Samen zullen we een persoonlijk behandelplan opstellen dat past bij jouw specifieke behoeften, of je nu stress wilt verminderen, je slaap wilt verbeteren of gewoon wilt ontspannen en verjongen.

Ik gebruik alleen de hoogste kwaliteit pure essentiële oliën van over de hele wereld. Elk mengsel is specifiek gekozen om maximale voordelen te bieden voor lichaam en geest. Ik zal je begeleiden tijdens het proces, zodat je je ontspannen, verfrist en energiek voelt.

Ik geloof in de kracht van alternatieve therapieën om mijn cliënten te helpen genezen en floreren. Ik ben toegewijd aan het bieden van een veilige en verzorgende omgeving waarin je kunt ontspannen, verjongen en opnieuw verbinding kunt maken met je innerlijke zelf.

Ik nodig u uit om vandaag uw AromaTouch-therapiesessie te boeken en de voordelen zelf te ervaren. Mijn studio is gevestigd in Almere, en ik bied flexibele planning om uw drukke levensstijl tegemoet te komen. Neem nu actie en boek uw afspraak vandaag nog!

AromaTouch

De AromaTouch-techniek is een holistische benadering van het lichaam, waarbij niet alleen het fysieke lichaam wordt behandeld, maar ook de diverse energetische lagen eromheen. Door het bewerken van weefsels, zenuwbanen en energiebanen worden fysiologische processen in het lichaam gestimuleerd. AromaTouch voegt hier nog een extra dimensie aan toe door ook de emoties van de cliënt mee te nemen in de behandeling.

De zachte, ritmische bewegingen van de massage bieden het lichaam diepe ontspanning en bevorderen de doorbloeding van de onderliggende weefsels. Door het masseren van reflexzones worden blokkades in zenuw- en energiebanen opgeheven. Het gebruik van etherische oliën ondersteunt deze processen en bevordert de verbinding tussen het fysieke en geestelijke. De cliënt ervaart hierdoor zowel geestelijke als fysieke ontspanning.

Naast de voordelen voor het lichaam, blijkt het gebruik van etherische oliën ook zeer effectief bij het behandelen van emotionele klachten zoals verdriet, negatieve stemmingen, angst of depressie. De diepe ontspanning van de massage wordt ondersteund door de emotionele ontspanning veroorzaakt door de aroma’s van de oliën. Soms kan dit leiden tot een emotionele ontlading bij de cliënt.

Aromatherapie met zuivere etherische oliën is een goede manier om stress te verminderen. Onze reukzin is namelijk heel belangrijk en kan ons welzijn beïnvloeden. Geuren kunnen herinneringen oproepen die ons laten voelen of we ons goed en rustig voelen. Aromatherapie kan de fysieke en mentale gezondheid harmoniseren.

“Laat de geur van essentiële oliën je zintuigen prikkelen en je ziel genezen, terwijl je jezelf onderdompelt in de kalmerende en verkwikkende kracht van Moeder Natuur.”

AromaTouch doTERRA: puur natuur

Bij kundalini Yoga Turiya gebruiken wij etherische oliën van doTERRA. Deze oliën voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen en zijn CPGT (Certified Pure Therapeutic Grade) gecertificeerd. Deze essentiële oliën worden gewonnen uit plantenextracten en zijn gegarandeerd 100% biologisch zuiver, vrij van pesticiden en bevatten geen verdunningsmiddelen. Dit is zeer belangrijk, want het is hierdoor dat deze oliën een heilzame werking op lichaam en geest kunnen uitoefenen.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?