CHOCOBLISS: een chocolade ceremonie in almere

De Chocobliss ceremonie is bedoeld voor mensen die klaar zijn om dieper in zichzelf te duiken en een flinke stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ben je bereid om aan jezelf te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven? Heb je misschien al eens overwogen om de Ayahuasca-reis te maken, maar leek dit te intens? Dan is het tijd om de spirit van Chocobliss in je leven te verwelkomen. Chocobliss neemt je mee op een persoonlijke reis, vol liefde en zachtheid.

Tijdens deze innerlijke zielreis krijg je de kans om af te dalen naar jouw onderbewuste. Chocobliss is een plantenmedicijn dat zich richt op het hart. De verschillende kruiden die verwerkt zijn in de chocolade stimuleren het openen van je hart en helpen je om in het hier en nu te zijn, zodat je aan je innerlijke werk kunt beginnen. Het kan je helpen om inzicht te krijgen en los te laten, maar het helpt je ook om uit je hoofd te komen en meer bij je gevoel te zijn. Elke reis is uniek en heeft te maken met de dingen die op dat moment spelen in je leven en waar je aan mag werken. Chocobliss geeft je altijd wat je op dat moment nodig hebt in je leven, niet wat je vraagt.

Tijdens deze unieke helende reis onderga je een diepe transformatie en krijg je de kans om liefdevol met jezelf te verbinden en los te laten wat je niet meer dient. Met Chocobliss en liefdevolle begeleiding maak je een zachte en liefdevolle reis naar je onderbewuste, precies waar de antwoorden en inzichten die je zoekt op je wachten.

Op deze dag mag je jezelf zijn, jezelf omarmen en transformeren. In een vertrouwde omgeving ga je ervaren wat je nodig hebt om dingen los te kunnen laten en verder te gaan. Het geeft ruimte en inzichten waarmee je aan de slag kunt en mag gaan.

“Your heart recognizes that the moment is present when you sense a profound inner calling.”

Op deze dag heb je de gelegenheid om jezelf te omarmen en te transformeren, terwijl je in een vertrouwde omgeving bent en ontdekt wat je nodig hebt om dingen los te kunnen laten en verder te gaan. Dit proces biedt ruimte en inzichten waarmee je aan de slag kunt gaan. Tijdens deze zielenreis maak je kennis met de kracht van plantmedicijnen, in de vorm van smakelijke chocolaatjes die bereid zijn met biologische cacao, caapi, verse truffels en kruiden. Caapi vertegenwoordigt de moeder energie, Psylycibine-truffel de vaderlijke energie, en cacao opent je hart. Deze krachtige ingrediënten creëren een bedding om je door je processen te dragen en de magie van de Chocobliss geeft je op liefdevolle en subtiele wijze precies wat je op dat moment nodig hebt

Je kunt diepe innerlijke reizen maken, liefdevolle verbinding met je ziel voelen, je hart openen, inzichten krijgen en vasthouden, je bewustzijn vergroten en contact maken met je innerlijk ‘weten’ om antwoorden te krijgen op diepe levensvragen. Je wordt begeleid om een volgende stap te zetten in je spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

Sta jezelf toe om je zielsessentie te ontdekken en maak contact met je essentie.

“De magie van de Chocobliss geeft jou op liefdevolle en subtiele wijze precies wat je op dat moment nodig hebt.”

Trek makkelijke kleding aan en omdat je op een matje ligt kun je een eigen kussen meenemen mocht je dat graag willen.

Als er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden meld dat dan even van te voren. Verder mag je lekker ontspannen die dag en genieten en ervaren wat het je brengt.

Wat kun je verwachten tijdens een privé-sessie?

 • Een diepgaande innerlijke reis
 • Een liefdevolle verbinding met je ziel
 • Het openen van je hart
 • Het verkrijgen en behouden van inzichten (waarbij nieuwe neurologische verbindingen ontstaan)
 • Een groter bewustzijn
 • Contact maken met je innerlijke weten, waardoor je antwoorden kunt vinden op diepe levensvragen
 • Begeleiding bij het zetten van een volgende stap in je spirituele en persoonlijke ontwikkeling
 • Gun jezelf de ontdekking van je zielsessentie en maak contact met je essentie.

Ik werk graag één-op-één of met maximaal twee personen, omdat ik geloof in de kracht van kleine groepen en persoonlijke aandacht. Tijdens een privé-sessie is er voldoende ruimte en tijd voor alle processen, wat altijd als zeer prettig wordt ervaren. Ik begeleid de sessies intuïtief en ze worden altijd op maat gegeven. Tijdens de sessie maak ik gebruik van live klankheling, verschillende energiewerktechnieken zoals kundalini-ontwakingsprocessen, mooie muziek en meer.

Na de ceremonie ontvang je een heerlijke biologische maaltijd en kunnen we je processen nog bespreken. Nadat je rustig bent bijgekomen, ga je pas naar huis.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

 • Drink de avond van tevoren geen koffie meer.
 • Doe twee dagen van tevoren geen feestelijke of zware dingen en drink geen alcohol.
 • Eet de dag ervoor bij voorkeur lichtere maaltijden in plaats van zware maaltijden met veel vlees.
 • Eet 4 uur voor aanvang van de sessie niets meer, maar thee of water mag wel gedronken worden.

Sessies zijn uitsluitend op afspraak en worden op een vrijdag, zaterdag of zondag gegeven.

 

Chocobliss ceremonie prive € 500,00 euro

Chocobliss ceremonie Duo € 450,00 Euro pp

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?