HOLISTISCHE EN INTUÏTIEVE MASSAGE MET EEN HEALING

“Een intuïtieve massage met healing is niet alleen een fysieke aanraking, maar een diepgaande verbinding tussen twee zielen die samenwerken om heling en balans te brengen in het lichaam, de geest en de ziel.”

Deze sessie is altijd uiterst verrassend en komt voort uit jouw eigen energie en behoeften in het hier en nu. De sessies hebben een diepgaande uitwerking op alle niveaus, zowel fysiek als subtiel. Onze ervaringen zijn opgeslagen in ons lichaam, zowel fysiek als energetisch. De combinatie van fysieke aanraking en energetisch werk helpt om deze ervaringen te verwerken en te bevrijden. Ik werk intuïtief en maak verbinding met een hoger bewustzijnsveld. Onze fysieke klachten zijn slechts een uiting van een dieper liggende oorzaak. Door liefdevol de aandacht te richten op een pijnlijke plek, maak ik contact met de opgeslagen herinnering, waaruit de healing kan ontstaan. Je kunt niet helen zonder het eerst onder ogen te zien.

“Healing is the journey of reconnecting with the deepest parts of ourselves, bridging the gap between our physical, mental, and spiritual being, and unlocking the infinite potential of our divine nature.”

Tijdens de healing maak ik intuïtief gebruik van diverse hulpmiddelen, zoals stemvorken, gongs, klankschalen, essentiële oliën, ademhalingstechnieken, verschillende vormen van aanraking en uiteraard energiewerk. Bij energiewerk laat ik me leiden door mijn gave. Ik kan de energie voelen en zien. Het is iedere keer een wonder wat een healing teweeg kan brengen, bevrijden en transformeren.

Massage met Healing

“The wound is the place where the Light enters you.”

Laten we het lichaam, de geest en de ziel verbinden tijdens de healing. Healing is een magisch proces. Wanneer je bij mij komt voor een sessie, neem je de verantwoordelijkheid voor jouw eigen healing en welzijn. Healing zorgt voor bewustwording, transformatie en eenwording. Het heft blokkades op en werkt op zowel lichamelijk als spiritueel vlak. Helen betekent één worden met jouw ware Ik.

Helen is jouw levensenergie vrij laten stromen. Helen is in overgave komen en je laten dragen door jouw eigen innerlijke wijsheid. Helen is vertrouwen hebben in jouw hogere zelf en durven jouw zielsmissie te ontvouwen. Helen is een commitment naar het leven.

Wil jij jouw leven transformeren en meer vrijheid ervaren op zowel lichamelijk als geestelijk vlak? Ben je klaar om oude blokkades achter je te laten en jouw leven vorm te geven met zingeving en passie? Sta je open voor het idee dat het leven veel groter is dan wijzelf en ons veel mogelijkheden biedt? Als jij bereid bent het licht binnen te laten, maak dan een afspraak voor een bijzondere healing en ervaar zelf wat het voor jou kan betekenen. Healing is namelijk niet uit te leggen, maar moet ervaren worden.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?