Holistische en inuïtieve massage

“Een intuïtieve massage kan de taal van het lichaam spreken en de ziel laten zingen, waardoor een diepe genezing en transformatie ontstaat die verder gaat dan woorden kunnen beschrijven.”

Holistische intuïtieve massage richt zich op het fysieke lichaam en zijn behoeften. Tijdens een sessie gebruik ik essentiële oliën om de algehele ervaring te verbeteren en een ontspannen sfeer te creëren.

In tegenstelling tot andere vormen van massage die mogelijk energiewerk integreren, richt mijn aanpak van holistische intuïtieve massage zich uitsluitend op het fysieke lichaam en zijn specifieke behoeften. Elke behandeling is afgestemd op de behoeften van het individu op dat moment, en ik gebruik mijn intuïtie en zintuigen om de sessie te leiden.

Of u nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning of gewoon wilt ontspannen en afkoelen, holistische intuïtieve massage kan een krachtig middel zijn om het algehele welzijn te bevorderen. Als u geïnteresseerd bent in het ervaren van de voordelen van massage met een focus op het fysieke lichaam, raad ik u aan om holistische intuïtieve massage een kans te geven.

  • Stressvermindering: Holistische massage kan helpen om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen, wat een positief effect kan hebben op het algehele welzijn.
  • Verbeterde slaap: Massage kan helpen om het lichaam en de geest te ontspannen, wat kan leiden tot verbeterde slaapkwaliteit.
  • Verlichting van spierspanning en pijn: Massage kan helpen om gespannen spieren te ontspannen en pijn te verlichten, vooral in delen van het lichaam die overbelast of gestrest zijn.
  • Verbeterde circulatie: Massage kan de bloedcirculatie stimuleren, wat kan leiden tot verbeterde circulatie en ondersteuning van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen.
  • Verhoogde immuniteit: Massage kan de productie van witte bloedcellen stimuleren, wat kan helpen om het immuunsysteem te versterken.
  • Verminderde angst en depressie: Massage kan helpen om angst en depressie te verminderen door de productie van feel-good hormonen zoals serotonine en dopamine te bevorderen.
  • Toegenomen flexibiliteit en bewegingsbereik: Massage kan helpen om stijve spieren te ontspannen en de flexibiliteit en het bewegingsbereik te verbeteren.
  • Verbeterde huidgezondheid: Massage kan de productie van olie in de huid stimuleren, wat kan helpen om de huid gehydrateerd en gezond te houden.
  • Verbeterde mentale helderheid en concentratie: Massage kan helpen om de geest te ontspannen en de mentale helderheid en concentratie te verbeteren.
  • Algehele ontspanning: Massage kan helpen om het hele lichaam te ontspannen en te helpen om te ontsnappen aan de dagelijkse stress.

Holistische een intuïtieve massage

Tijdens de behandeling vloeien de verschillende vormen intuïtief in elkaar over. Het is het belangrijk dat jij je concentreert op de aanraking. Door deze diepe concentratie is het mogelijk dat jij een meditatieve staat van bewustzijn ervaart. Schrik hier niet van, het is een mooie helende ervaring. Zo leer je jezelf beter kennen en kunnen blokkades, geestelijk en fysiek, worden opgelost en opgeruimd.

Geen enkele persoon is gelijk aan de ander en geen enkel moment is hetzelfde als het voorgaande of aan het geen dat nog komen gaat. Je bent hier en nu. Mijn intuïtie kiest de juiste behandeling voor jou en voor dit moment. Het leidt mijn handen automatisch naar de plaats waar de energie verstoord is. Soms komen inzichten, beelden en impressies tot mij. Deze geef ik altijd door aan mijn cliënten.

Studio Turiya Massage

doTERRA etherische oliën bij massagetherapie in Almere Flevoland

Ik gebruik etherische oliën van doTERRA om mijn holistich intiütieve massage te ondersteunen. Deze oliën zijn CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) geregistreerd, dus gegarandeerd van een hoge kwaliteit en 100% biologisch zuiver. Zij zijn een belangrijke factor voor herstel en ontspanning van lichaam en geest.

Tijdens de massage wordt vanzelfsprekend de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd en tevens de spierspanning verminderd. Afvalstoffen worden afgevoerd, het immuunsysteem wordt versterkt en de productie van antistresshormonen wordt gestimuleerd. Lichaam en geest komen weer in balans en dat maakt dat jij je een stuk beter en vrijer voelt.

Misschien klinkt het allemaal een beetje “raar” voor jou, maar je zult versteld staan van de resultaten. Laat jouw eigen lichaam je overtuigen. Ervaar het bij Kundalini Yoga Turiya in Almere.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?