wat is een Massage met body tuning?

Tijdens deze sessie komt zowel het lichaam als de geest tot rust. Trauma’s, onbewuste patronen en programma’s worden losgelaten en geïntegreerd, zowel bewust als onbewust. Door je af te stemmen op je eigen oorspronkelijke trilling verbetert je intuïtie en wordt je zelfgenezend vermogen geactiveerd. Er vindt herstel plaats van de communicatie tussen de chakra’s en het lichaam, wat resulteert in een vrije energiestroom in de meridianen en een goed geaard zijn. Je kunt hierdoor meer in het hier en nu zijn.

Deze behandeling bestaat uit:

  • een massage met etherische oliën,
  • aromatherapie vanuit de free flow (voorafgaand iTovi meting ook mogelijk),
  • klank resonantie met de planetaire stemvorken,
  • energie werk,
  • coaching
  • en innerlijke kind healing.

“Ervaar de kracht van resonantie tussen lichaam, geest en ziel tijdens de Body Tuning – waar heling plaatsvindt op alle niveaus van je wezen.”

Massage met Bodytuning

De massage heeft als doel om het fysieke lichaam te ontspannen en naar zijn natuurlijke trilling te brengen, zodat het mogelijk is om verbinding te maken met het emotionele lichaam en vastgeroeste emoties, patronen en programma’s op te schonen. Het is belangrijk om het fysieke lichaam veilig te laten voelen. Door de ontspanning kalmeert het zenuwstelsel en de gedachtenstroom.

De etherische oliën dragen hier enorm aan bij. Vanuit de openheid en het vertrouwen ontstaat er communicatie met de subtiele delen van je wezen. Vervolgens gaan we werken aan het emotionele lichaam.

De klank resonantie zorgt ervoor dat je thuis komt in je eigen lichaam. De trillingen helpen je om je eigen oorspronkelijke trilling te vinden, waardoor je in balans komt in al je lagen, zowel fysiek als subtiel. Hierdoor raak je automatisch meer geaard en afgestemd.

Ook wordt je energie in beweging gebracht. Ik werk al jaren op energetisch niveau en kan op verschillende manieren balans creëren. Tijdens deze sessie komt het vaak voor dat zware energie wordt afgevoerd, zodat er meer ruimte ontstaat voor nieuwe energie. Het voelt enorm bevrijdend en licht.

Alles wat zich aandient wordt liefdevol begeleid door middel van spirituele en intuïtieve coaching. Met andere woorden, je wordt begeleid in je processen. Vaak ontstaat er ook een innerlijke kind healing. Hier wordt ruimte en aandacht aan besteed.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?