Opu Huli - Hawaiiaanse buikmassage

“De Opu Huli massage is meer dan alleen een buikmassage – het is een diepgaande helende ervaring die je verbindt met de kern van je wezen. Laat de liefdevolle aanraking van deze massage je helpen om los te laten wat je niet langer dient, zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe groei en genezing.”

Opu Huli is een traditionele Hawaïaanse helingspraktijk die steeds populairder wordt in Almere, en dat is niet voor niets. Deze holistische therapie is ontworpen om je balans en vrede te laten vinden, zowel fysiek als emotioneel.

Opu Huli is bijzonder effectief voor mensen die lijden aan chronische pijn, stres gerelateerde aandoeningen en emotionele problemen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van het algehele welzijn en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede.

Opu Huli is een Hawaiiaanse buikmassage. Opu betekent maag. Huli betekent draai. Opu Huli staat voor de gedraaide of gekantelde maag.
Deze traditionele massage is revitaliserend en diepgaand genezend.

Volgens de Hawaiiaanse Aunty Maile traditie alles zit in je buik: je emoties, je onderbuikgevoel, je intuïtie en je spirit. Ook zit er je navel (piko) waarmee je verbonden bent met je voorouders. Wanneer er iets in je buik niet in orde is, heeft dat dus effect op alle aspecten van je welzijn.

In je buik verteer je niet allen het voedsel en drinken, maar ook alle gebeurtenissen, indrukken en emoties die je absorbeert. Bij veel mensen zitten de organen niet helemaal op de juiste plek. Dat kan komen door stress, een onjuiste houding, verkeerd gebruik van je lichaam, maar ook door intense emoties en verdriet.

Buikmassage

De Opu Huli buikmassage draagt eraan bij dat je organen weer terug op hun plaats komen. Daardoor verbetert je stofwisseling en spijsvertering. Je darmen kunnen weer goed hun werk doen, zodat voedingsstoffen beter worden opgenomen. Ook word je adem voller. Wanneer je dieper kunt ademen en je darmen werken optimaal, dan zorgt dit voor een kalmere geest, vermindering van stress en een positievere kijk op het leven. De Opu Huli buikmassage brengt ruimte in de buik, waardoor ook ruimte komt in je emoties, je intuïtie en je spirit.

Deze buikmassage is erg goed voor alle organen in en rondom de buik, de uterus, blaas, prostaat en darmen. Opu Huli kan ingezet worden en is effectief bij; hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten, verstopping, obstipatie, lage rugpijn, blaasinfectie, balanceren van het autonoom zenuwstelsel, opheffen van blokkades, impotentie, stress in de buikregio, menstruatieklachten, vruchtbaarheidsklachten – als de maag gekanteld is, is ook vaak de baarmoeder gekanteld. De resultaten voel je onmiddellijk: je lichaamshouding wordt uitgelijnd en je voelt je lichter, ruimer, gezonder en gelukkiger. Bovendien door deze massage ontspant je psoas spier, zo kan jouw zelfhelend vermogen optimaal worden aangesproken en geactiveerd.

Het regelmatig ontvangen van een Opu Huli heeft een positief effect op de gezondheid en kan gezondheidsklachten verminderen, eventueel oplossen en helpen voorkomen. De Opu Huli buikmassage duurt ongeveer 45 minuten.

Ik als praktijkhouder ben toegewijd aan het bieden van een veilige, verzorgende omgeving waar je je zorgen kunt laten gaan en je kunt richten op heling. Ik begrijp dat elke persoon uniek is en al sessies mijn  zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke individu.

Wacht niet langer om de voordelen van Opu Huli in Almere te ervaren. Boek nu je afspraak en neem de eerste stap naar een gezonder, gelukkiger jij.  Profiteer van deze kans om je leven te transformeren en je algehele welzijn te verbeteren door de kracht van Opu Huli.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?