Re-Genesis: Conscious Rebirthing

True healing emerges trough restoring order to the Ones-System and its infinite parts.
By doing so, one gains access to the heritage of consciousness.

Beata

Met de persoonlijke Re-Genesis Conscious Rebirthing, wordt je opnieuw verbonden met de universele stroom van hogere intelligentie, het EFFI (Eternal First Field Intelligence) veld. Je systeem wordt heropend om bewust af te stemmen op je hogere bewustzijn. Re-Genesis creëert een 12-dimensionale verbinding tussen de energiebanen van onze overziel en die van de aarde en het universum.

Blokkades in je lichaam en energetisch systeem worden geneutraliseerd en sommige verbindingen worden juist op gang gebracht. Het energienetwerk van je lichaam wordt herverbonden met de leylijnen en de 12 primaire Axiomlijnen, die verbonden zijn met de 12 centra van persoonlijke en planetaire Kathara-grid. Ook de 12 Stellar Axiomlijnen, die corresponderen met de universele Kathara-grid, worden in verbinding gebracht.

Met Re-Genesis kies je actief om toegang te krijgen tot je hogere bewustzijn en alles wat je in al je levens en daarbuiten hebt geleerd. Je krijgt stapsgewijs toegang tot je totale “ik”. Re-Genesis zal de imprint voor gezondheid binnen jou herontwaken.

Deze processen zullen zich blijven ontwikkelen in je dagelijks leven. Door je vernieuwde staat van bewustwording en verbinding zullen zich in je leven nieuwe mogelijkheden en omstandigheden aandienen. Hierdoor kom je in versnelling en dus steeds beter tot je expansie. Re-Genesis stelt ons in staat om verbinding te maken met onze ziel en maakt de uitwisseling van licht en informatie mogelijk, wat leidt tot het opnieuw verbinden van onze 12 DNA-strengen en de re-integratie uit het oorspronkelijke veld.

Re-Genesis wordt altijd gegeven in drie aparte sessies op drie aparte dagen. Je tweede sessie moet de volgende dag plaatsvinden en de derde sessie een week later. De investering is € 375,00 euro voor alle drie sessies.

Je persoonlijke Re-Genesis ontvangen is een persoonlijke keuze. Niet iedereen is er klaar voor en niet iedereen kiest ervoor om zijn leven op deze versnelde manier te veranderen. Re-Genesis Conscious Rebirthing wordt slechts éénmalig in je leven doorgegeven.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?