Re-Genesis – Kathara healing

KA.THA.RA (KA-Light, THA-Sound, RA-One spirit)

Reconnect with your essence as an immortal soul experiencing human life in full spectrum. Live your life in balance, harmony, and unity.

Tijdens de Re- Genesis Healing ontstaat er een helend energieveld van Licht, Sound en Informatie, dat de kracht van harmonie, eenheid en balans in zich heeft.

Tijdens deze energetische sessie werk ik op je Bio-Spirituele systeem.

Deze energetische sessie werkt relatief snel. Na 1 tot 3 sessies vindt er een versnelling plaats en vinden er grote veranderingen plaats. Het kan helpen bij stressklachten, emotionele pijn, mentale zorgen, allerlei lichamelijke ongemakken, vage klachten en het gevoel niet lekker in je vel te zitten. Re-Genesis Healing werkt niet op de klacht of het symptoom, maar brengt meer balans aan in het energie- en lichtveld erachter. Er wordt gewerkt op je blauwdruk, op je 12-dimensionale template. Het is een multidimensionale healing die ver boven een gewone healing uitstijgt. Deze healing gaat veel dieper dan alleen het focussen op fysieke klachten. Het is opmerkelijk dat er meer balans in het lichaam en psyche wordt gecreëerd en er ontstaat meer verbinding met jouw wezen en het grote geheel.

Tijdens Re-Genesis Healing ontstaat er contact en interactie met een intelligent energieveld van licht, trilling, eenheid en informatie. Dit is het oneindig EFFI (Eternal First Field Intelligence) veld van vrijheid, mogelijkheden en verhoogd bewustzijn. Het resultaat hiervan is meer gezondheid, vitaliteit en balans en het bevordert de kwaliteit van jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze healing beïnvloedt de fysieke en subtiele delen van je wezen. Re-Genesis Healing is op maat gemaakt en elke sessie zal anders zijn, en elke persoon zal het anders ervaren. Sommige mensen ervaren een warme stroming, anderen voelen koude lucht, afhankelijk of er op het elektrische of magnetische veld gewerkt wordt. Er kunnen schokjes ontstaan, beelden en inzichten, emoties en zelfs geuren! Buiten de zichtbare wereld van onze zintuigen en bewustzijn is er nog een hele andere wereld. Tijdens Re-Genesis Healing zullen de hersengolven vertragen, waardoor cliënten tijdens een sessie het gevoel kunnen hebben ergens anders te zijn, wat ze moeilijk kunnen verwoorden. Sommigen voelen zich verbonden, beleven stilte of zien kleuren die ze nog nooit hebben gezien.

Het bijzondere is dat de ervaring van iedere persoon in elke sessie uniek is, maar de overeenkomst is altijd meer balans in lichaam, psyche en bewustzijn en een verruiming van het bewustzijn.

Re- Genesis healing zal een nieuwe vorm van balans en gezondheid met zich mee bergen. Het werkt nog lang door na de sessie, dagen, en soms weken.

Ben je er klaar voor? Om meer met je wezen te verbinden en resetten? Gun jezelf deze ervaring. Kom in balans en wordt een met jezelf.

De Re-Genesis sessie duurt ongeveer een uur en er wordt met kleding aan gewerkt, dus het is belangrijk dat je comfortabele kleding draagt en geen sterke geuren op hebt. Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel en wordt er energetisch op jou gewerkt.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?