Wat is BODY MANDALA ALIGNING en SOUND HEALING?

Sound healing, ook wel bekend als Sound Therapy of Vibrational Medicine, is de praktijk van het gebruik van geluid en frequentie voor ontspanning, genezing en persoonlijke ontwikkeling.

Geluidshealing kan je stress en angst verminderen , jouw slaap verbeteren , een diep gevoel van welzijn creëren en genezing bevorderen die veel verder gaat dan eenvoudige ontspanning.

Bij Kundalini Yoga Turiya in Almere maak ik gebruik van verschillende technieken van soundhealing, zoals klankschalen, gong, stemvoren en mantra’s. Zo kan jij profiteren van de onderling versterkende invloeden die deze verschillende technieken hebben.

Wil jij even weg uit de dagelijkse drukte? Wil jij jouw innerlijk leven eens meer aandacht geven? Kom eens langs en ervaar de helende werking aan den lijve. Maak een afspraak op deze website of neem even contact met mij op. Dit is wat jij mogelijk kunt ervaren:

  • Diepe rust en ontspanning van lichaam en geest.
  • Een gevoel van aarding, vrede en stilte.
  • Vrijkomende emoties en nieuwe inzichten.
  • Evenwicht, vrijheid en nieuwe energie.
  • Een gerust hart en zuiver geweten.
Soundhealing

SOUNDHEALING

Volgens de natuurkundige wet trilt alles in het universum met een bepaalde frequentie. Mensen hebben ook hun eigen frequenties, die ook wel resonanties worden genoemd. Sound healing is gebaseerd op de overtuiging dat disregulatie of ziekte in het lichaam het gevolg is van het feit dat onze natuurlijke resonantie ontstemd of uit balans is, als gevolg van stress, ziekte of omgevingsfactoren, en dat het werken met frequenties je lichaam weer in balans kan brengen.

De gong is het meest resonante instrument dat we kennen. Wanneer het vibreert, voel je de resonanties in elke cel van je lichaam. Deze vibraties zijn de krachtigste die gebruikt worden in holistische genezing, en de gong wordt daarvoor al meer dan 5000 jaar gebruikt, waardoor het het oudste instrument is. In de kwantumfysica wordt de gong ook wel het nulpuntveld genoemd. De biljoenen boventonen die het produceert, vullen de ruimte om ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De kosmische muziek van de gong wordt ook wel dissonante harmonie genoemd. Wanneer we met gongs werken, produceren ze een breed scala aan frequenties die je niet alleen hoort, maar ook op fysiologisch niveau ervaart. Menselijke lichamen zijn voor 70 procent vloeibaar en geweldige geleiders van geluid, dus wanneer je een klankgenezingssessie hebt, hebben de frequenties het potentieel om onevenwichtigheden van vastzittende energie diep op cellulair niveau te corrigeren.

Gongs zijn een hulpmiddel voor ontspanning en bewustzijnsverhoging. Aangezien je hersenen en de rest van je lichaam volledig met elkaar verbonden zijn, zul je bij een verstoring van je hersengolven overeenkomstige emotionele en fysieke gezondheidsproblemen ervaren, zoals angststoornissen, slaapproblemen, hypervigilantie, woede, depressie en migraine, om er maar een paar te noemen.

“Laat de klanken je naar een plek van innerlijke rust en genezing brengen – waar de stilte spreekt en de ziel zich kan herstellen.”

Soundhealing

Kristallen klankschalen zijn gemaakt van puur kristalkwarts. Wanneer ze bespeeld worden, produceren ze de meest prachtige zuivere harmonische tonen die je je kunt voorstellen. Deze tonen veroorzaken een veranderde bewustzijnstoestand terwijl ze door elke cel van het lichaam bewegen. Wanneer we ondergedompeld zijn in deze vibraties, breidt ons bewustzijn zich uit en komen we in een diepe meditatieve staat waarbij geblokkeerde emoties op een diepgaande en positieve manier worden losgelaten.

Botten, DNA en bloed van ons lichaam hebben allemaal een kristallijne structuur. Het menselijk lichaam heeft daarom een natuurlijke affiniteit met kwarts, dus de zuivere tonen resoneren enorm met de fysieke en subtiele lichamen, die diepgaande genezing mogelijk maken. Omdat de schalen de vibratie van wit licht vasthouden, fungeren ze als krachtige zenders en staan ze bekend als de ‘puurste toon’ ter wereld.

Kristallen klankschalen brengen het etherische en lichamelijke wezen in harmonie met hogere frequenties van bewustzijn. Het vermogen om te luisteren en te horen, niet alleen met onze oren, maar met ons hele lichaam, biedt de mogelijkheid tot diepgaande genezing. De kwartsschalen brengen puur licht door geluid als specifieke kleur terug in de menselijke aura en zorgen voor een harmonieuze transformatie van lichaam, hart en geest naar een hoger niveau van straling.

Grotere klankschalen produceren diepere geluiden die meer resoneren met het fysieke. Kleinere kommen creëren een hogere frequentie die meer geassocieerd wordt met het spirituele vlak. Elke schaal heeft het potentieel om meerdere tonen tegelijkertijd te produceren, wat een unieke ervaring oplevert. Het proces van meesleuren vindt plaats wanneer twee kommen worden gebruikt, omdat ze elkaar feedback geven om te resoneren naar een evenwichtstoestand.

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?