Video Aspect Ratio: 4:1

Verlang je ernaar om je weer sensueel, soepel en stralend vol vitaliteit te voelen?

Ontdek de onweerstaanbare godin in jezelf: sexy, krachtig en vol zelfvertrouwen. Laat Cosmic Woman Yoga je innerlijke vuur en sexappeal ontketenen!

yoga

Verlang je ernaar om je weer sensueel, soepel en stralend vol vitaliteit te voelen?

Ontdek de onweerstaanbare godin in jezelf: sexy, krachtig en vol zelfvertrouwen. Laat Cosmic Woman Yoga je innerlijke vuur en sexappeal ontketenen!

Je weet dat yoga goed is voor lichaam en geest. Maar de mogelijkheden 

zijn zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

  Krijg direct toegang voor slechts €97 
nee, ik hoef geen innerlijke rust

Geen verbinding met je lichaam

Je bent er klaar mee om niet thuis te voelen in je lichaam

Ontregelde hormonen 

Je lichaam is niet meer hetzelfde en je voelt dat je verandert, zonder goed te kunnen voelen wat er is.


Je bent er klaar mee om geleefd te worden

Je voelt de drang om vanuit je kern te leven, maar weet niet hoe?

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met Yoga en de voordelen

ervaren terwijl je alle handvatten krijgt om het in jouw tempo eigen te maken, zonder uren op de yogamat te moeten zitten.

Voel je dat het tijd is om meer zelfliefde te ervaren? Wil je stoppen met het constant focussen op anderen en meer verbinding maken met jezelf? Merk je dat je hormonen uit balans zijn en ervaar je veel klachten? Verlang je naar innerlijke balans?

Wat als ik je vertel dat er een gloednieuwe yogavorm is geland in Nederland, maar geworteld in eeuwenoude wijsheid? Een unieke praktijk die jou begeleid door de diepten van jouw psyche, je lichaam en ziel verbindt en je leidt naar succes, vrijheid, sensualiteit en vervulling. Een systeem dat je navigeert door familiekarma naar vrijheid, vitaliteit eneenwording.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Yoga helpt je een evenwicht bereiken tussen het

lichaam en de geest om innerlijke rust te bereiken.

Beata
Beata Höfelmeyer Oprichtster van Cosmic Woman Yoga voor de Urban Goddess

Hoi, ik ben Beata! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van stress, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik voelde dat er veel mannelijke energie door me heen stroomde en wilde graag mijn vrouwelijkheid omarmen. Ik wilde me weer sexy, sensueel en gezond voelen en de dingen die ik leuk vind met volle energie kunnen doen. Ik wilde me thuis voelen in mijn lichaam en al die vage klachten achter me laten.

Als Kundalini-yogaleraar merkte ik dat er te veel mannelijke energie werd geactiveerd. Ik wilde iets doen dat speciaal voor vrouwen is. Dus ging ik terug naar mijn roots en ontdekte daar een eeuwenoud systeem dat specifiek voor het vrouwelijke lichaam is ontworpen. Dit systeem was fenomenaal. Ik kon mijn roots helen en weer in mijn lichaam landen. Ik was opnieuw verbonden met mezelf. Mijn lichaam is soepel en sterk, terwijl ik me krachtiger voel dan ooit, ook mentaal. Daarom besloot ik dit systeem eigen te maken en als cadeau te delen met vrouwen hier in Nederland.

Waarom? Omdat er geen goede online programma's zijn die zo snel en effectief werken! Je hoeft niet uren op de mat te zitten en je duikt diep; de transformatie is fenomenaal.

Dus besloot ik dit zelf te maken, met een aantal voorwaarden:

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe elke oefening moet en waar elke oefening goed voor is.

Toegankelijk

Iedereen moet op een toegankelijke manier kennis kunnen maken met Yoga en de voordelen ervan ervaren.

Geschikt voor elke vrouw

De cursus moet geschikt zijn voor beginners, maar ook waardevol zijn voor gevorderden.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De online academie Cosmic Woman Yoga is geboren! Een cursus voor elke vrouw die zich thuis wil voelen in haar lichaam. Sensualiteit en sexappeal naar boven halen, maar vooral volop in het leven staan. Je kunt alles rustig thuis op je eigen tempo aanleren en nog belangrijker... je kunt het integreren in je leven en er een dagelijkse gewoonte van maken!


Dus... wil jij beginnen met yoga maar weet je niet precies hoe? Cosmic Woman Yoga laat je weer opbloeien!

Inmiddels hebben we 100+ gelukkige, stressvrije super vrouwen cursisten, zoals hen:

Deze cursus is een geweldige manier om mijn geest en lichaam te ontspannen en te versterken. De lessen zijn leerzaam en uitdagend en ik geniet ervan om nieuwe poses en ademhalingstechnieken te leren.
Olivia van den Berg
De video's zijn super en erg duidelijk! Ik voel me erg goed bij. Ik kom in mijn lichaam en kan alle opgeslagen stress transformeren. Ik voel me gewoon goed, ik kon mijn pijn loslaten en herontdekken wie IK ben. 
Luna Peters
Sinds ik de lessen volg slaap ik veel beter en sta ik fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op werk en mijn inzicht is veel beter. Ik voel mij gewoon fitter!  Mijn hormonen zijn weer in balans, waardoor ik weer van mijn intimiteit kan genieten. Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen!
Sophie Dijkstra

Jouw reis naar meer balans start met...

1. De juiste mindset

Door meer te dalen in je bewustzijn, stimuleer je de juiste mindset. Je zet de oude patronen om naar vernieuwing vanuit innerlijk weten. Dit helpt je niet alleen bij het leren van nieuwe poses en ademhalingstechnieken, maar ook bij het kalmeren en concentreren van je geest. Zo leer je beter om te gaan met stress en negatieve emoties en kun je meer in het moment zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de yogalessen nemen we je aan de hand om je volledig op jezelf te laten focussen en de aandacht op het moment te richten. We laten je kennismaken met verschillende houdingen die je helpen, je geest te kalmeren, je te concentreren en om je bewust te worden van het moment. 

3. Jezelf openstellen

Gedurende de lessen nemen we je mee in de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.

4. Het de tijd geven

Het duurt even voordat je de verschillende poses en ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Deze technologie is erop gericht om je diep naar je innerlijke te nemen. Sommige houdingen kunnen misschien confronterend zijn, omdat ze diepe verwerking triggeren, maar die zullen je de meeste vooruitgang geven.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: 150 EUR
Vandaag slechts: 97 EUR

Cosmic Woman Yoga

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht. Laat spanning en vage klachten los. (Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)


Enkele hoogtepunten op een rijtje:

 • Cosmic Woman Yoga waar en wanneer je maar wilt 
 • Ook via mobiele app Yoga doen
 • Voor het eerst in Nederland
 • Professionele cursus van DE Cosmic Woman Yoga Trainer
 • Uniek, eeuwenoude Slavische systeem
 • Best of keyklontic science, kundalini yoga en psychologie
 • Buitengewoon krachtige yogavorm

Ontdek yoga zoals nooit tevoren met ons unieke systeem voor de Urban Goddess, die vol energie en levenslust is.

Elke dag starten er vrouwen met Cosmic Woman Yoga vanwege de voordelen...

 • Vermindering van lichamelijke pijntjes: Door deel te nemen aan ons programma ervaren vrouwen verlichting van lichamelijke pijntjes, waardoor ze zich comfortabeler en vrijer kunnen bewegen.
 • Versterking van seksualiteit: Onze aanpak bevordert een gezonde seksualiteit door het ontwikkelen van een diepere verbinding met het lichaam en het opwekken van sensuele energie.
 • Loslaten van familiekarma: We bieden technieken om familiekarma los te laten en individuele groei en bevrijding te stimuleren, waardoor vrouwen meer ruimte creëren voor hun eigen levenspad.
 • Verbeterde mentale helderheid: Deelnemers merken een toename van mentale helderheid en emotionele balans, waardoor ze beter in staat zijn om stress en negatieve emoties te hanteren.
 • Verhoogde vitaliteit: Ons programma resulteert in een toename van energie en een betere nachtrust, waardoor vrouwen zich vitaler en meer veerkrachtig voelen in het dagelijks leven.
 • Ontdekking van de essentie: Ons programma moedigt vrouwen aan om dieper in zichzelf te duiken en hun ware essentie te ontdekken, wat leidt tot een gevoel van innerlijke vervulling en zelfbewustzijn.
 • Cultivering van zelfliefde: Door deel te nemen aan ons programma leren vrouwen om liefdevoller naar zichzelf te kijken en zichzelf te omarmen met compassie en acceptatie, wat resulteert in een diepere verbinding met hun eigen innerlijke kracht en waarde.
 • Balans in hormonen: Ons programma helpt bij het reguleren van hormonen, waardoor vrouwen meer stabiliteit ervaren in hun emotionele welzijn en fysieke gezondheid.

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.

Krijg direct toegang voor slechts €97
nee, ik hoef niet meer energie en levenslust
Contactinformatie
Studio Turiya
Jozef Israelslaan 155
1318 RK Almere
info@Studio-Turiya.nl
0681733207
KvK nummer: 75850990