Header Re-Genesis Conscious Rebirthing


Re-Genesis Healing     Ka-Light, Tha-Sound, Ra-One Spirit

Ontgrendel je innerlijke kracht en versneld je spirituele ontwikkeling. Herinner jezelf aan wie je werkelijk bent en transformeer je energie om je ziel te helen. Krijg toegang tot je multidimensionale bewustzijn en ontdek de diepste lagen van je wezen.

Laat je leiden naar je ware potentieel en maak verbinding met je eigen tijdloze wijsheid. Laat je DNA progressief ontwaken en krijg toegang tot je multidimensionale potentieel. Herstel de verbinding tussen je lichaam, psyche en ziel.

Ben je klaar om de architect van je eigen leven te zijn en je eigen lot te creëren?

Wil je de kosmische snelweg openen en de weg vrijmaken voor jouw ware passie?

Ben je bereid om diep in jezelf te kijken en je ziel te bevrijden van beperkingen?

Wil je in lijn komen met je multidimensionale potentieel en je energie laten stromen?

Heb je weinig energie? Voel je dat je geblokkeerd bent, dat er zoveel meer is, maar dat je er niet bij kunt? Voel je dat je zelfhelend vermogen verminderd is en je ware potentieel nog niet stroomt? Ervaar je onverklaarbare klachten en kun je niet meer aarden?

Wat als ik je vertel dat Re Genesis je kan helpen om je DNA progressief te ontwaken, waardoor je een diepere verbinding met jezelf en het universum kunt ervaren? Bij Re Genesis gaat het niet alleen om het genezen van het verleden, maar ook om het transformeren van de toekomst. Door middel van krachtige energetische technieken en healing, ontdek je de verborgen potentie in je DNA en ontgrendel je nieuwe niveaus van bewustzijn en vitaliteit.


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Ben je klaar om de sluimerende kracht van je genetische blauwdruk te ontwaken?

Met Re Genesis sta je op het punt om je volledige potentieel te omarmen en je authentieke zelf te manifesteren. Ben je klaar om oude patronen en belemmeringen los te laten, en ruimte te maken voor groei, transformatie en zelfrealisatie? Het is tijd om diep in jezelf te duiken en de kracht van Re Genesis te omarmen. Ben je er klaar voor om jezelf op een dieper niveau te ontdekken en te ontwikkelen? Re Genesis wacht op jou.

Re-Genesis Healing gaat verder dan de oppervlakte van klachten en symptomen. Het brengt balans in het diepere energie- en lichtveld achter deze uitdagingen, werkend op je blauwdruk, je 12-dimensionale template. In deze diepgaande energetische sessies richt ik me op je Bio-Spirituele systeem. Deze multidimensionale healing brengt niet alleen balans in lichaam en psyche, maar ook een diepere verbinding met jouw essentie en het grotere geheel. Klaar om de kracht van Re-Genesis Healing te omarmen en jezelf te bevrijden?

Beata
Beata Höfelmeyer, spirituele alchemist en holistische healer

Hoi, ik ben Beata! Ik geloof dat het essentieel is om te ontdekken wie je werkelijk bent, voorbij je huidige persoonlijkheid. Door je te helpen herinneren wie je echt bent en je daarmee in verbinding te brengen, geloof ik dat je krachtiger en vervuld kunt leven. Hier ligt jouw creatiekracht en vind je je ware aard. Daarom ben ik zo gepassioneerd geraakt door yoga, meditatie, energiewerk, ademwerk en healing.

Als spirituele alchemist en holistische healer wil ik je helpen je volledige potentieel te bereiken, je te herinneren aan je ware zelf en je te helen, zodat je het beste uit je leven kunt halen.

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

jouw levensenergie vrij laten stromen.

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

in overgave komen en je laten dragen door

jouw eigen innerlijke wijsheid. 

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

vertrouwen hebben in jouw hogere zelf en durven jouw

zielsmissie te ontvouwen. 

Intuïtieve Healing Massage

Helen is ...

een commitment naar het leven.

Wil jij jouw leven transformeren en meer vrijheid ervaren op zowel lichamelijk als geestelijk vlak? Ben je klaar om oude blokkades achter je te laten en jouw leven vorm te geven met zingeving en passie? Sta je open voor het idee dat het leven veel groter is dan wijzelf en ons veel mogelijkheden biedt? Als jij bereid bent het licht binnen te laten, maak dan een afspraak voor een bijzondere healing en ervaar zelf wat het voor jou kan betekenen. Healing is namelijk niet uit te leggen, maar moet ervaren worden.

Inmiddels heb ik 100+ gelukkige en stressvrije cliënten, zoals hen:

Re-Genesis Healing heeft mijn leven veranderd! Ik voelde me al snel bevrijd van stress en emotionele lasten. De diepgaande sessies brachten niet alleen balans in mijn lichaam en geest, maar openden ook nieuwe deuren naar zelfontdekking en spirituele groei. Een absolute aanrader!

Mariska  

Ik was sceptisch, maar na mijn eerste sessie met Re-Genesis Healing was ik volledig verkocht. De krachtige energie en diepe verbinding die ik ervoer, waren ongelooflijk. Het voelde alsof ik werd ondergedompeld in een zee van helende energie. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!

Rene
Re-Genesis Healing heeft me geholpen om mijn innerlijke balans te herstellen en mijn ware zelf te omarmen. De sessies waren niet alleen helend voor mijn lichaam, maar ook voor mijn ziel. Ik voel me sterker, meer in harmonie en klaar om het leven vol vertrouwen tegemoet te treden. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring!
Sandra

Met Re-Genesis plug je jezelf in je ware potentieel, wat levensveranderend is en een diepe verbinding met jezelf en het universum mogelijk maakt.

Intuïtieve Healing Massage
Vanaf slechts: €100

Transformeer Jouw Leven

Ervaar bewustwording, transformatie, en eenwording. Laat blokkades los, verbind met je ware Ik, laat levensenergie vrij stromen, kom in overgave, en durf je zielsmissie te ontvouwen. Het is een commitment naar het leven.


Sta open voor de mogelijkheden die het leven biedt.

Maak een afspraak voor een bijzondere healing en ontdek zelf deze onuitsprekelijke kracht van de Re-Genesis


Dit zijn de mogelijkheden:

  • RE-Genesis Healing(60 min) € 100,00
  • RE-Genesis Conscious Rebirthing (3 sessies van 60 min) € 375,00
Contactinformatie
Studio Turiya
Jozef Israelslaan 155
1318 RK Almere
info@Studio-Turiya.nl
0681733207
KvK nummer: 75850990