IK BEN

Beata Höfelmeyer

Ontdekken wie je werkelijk bent, is voor mij essentieel in dit leven. Ik ben ervan overtuigd dat wij als mensen veel meer zijn dan alleen onze persoonlijkheid in het huidige moment. Door te herinneren wie we werkelijk zijn en daarmee in verbinding te komen, kunnen we onszelf krachtiger en meer vervuld voelen. Hier ligt onze creatiekracht. Hierin vinden we onze ware aard. Om deze reden ben ik geïnteresseerd geraakt in de voordelen van yoga, meditatie, energiewerk en genezing.

Ik zie mezelf als een spirituele alchemist en holistische healer met een passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken en het beste uit hun leven te halen. Door mijn ingewikkelde jeugd in Polen heb ik alle nodige ingrediënten verzameld om mensen op mijn unieke manier te kunnen helpen. Ik ben opgegroeid in een omgeving met weinig liefde en veiligheid. Als kind was ik vaak aan mijn lot overgelaten en moest ik mijn weg vinden in een leven vol angst en onzekerheid. Deze moeilijke opvoeding en diverse bijna-doodervaringen hebben me echter geholpen om intuïtief en vaardig te worden in het lezen en werken met de energieën om me heen.

Mijn werk als healer is gebaseerd op de overtuiging dat we multidimensionale wezens zijn, met enorm veel innerlijke wijsheid en potentie. Ik streef ernaar om op vele niveaus hieraan te werken om healing en transformatie te bevorderen. Ik ben in staat om op verschillende manieren met energie te werken om mijn cliënten te helpen opnieuw verbinding te maken met zichzelf, dieper te helen en een groter gevoel van zelfempowerment te bereiken.

Jarenlang heb ik op verschillende manieren gewerkt met de levensenergie, ook wel bekend als de Kundalini, om transformatie en genezing te bevorderen. Alle diensten die ik aanbied, hebben te maken met het werken aan jouw levensenergie: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Wanneer deze vrijelijk stroomt zonder enige onderbrekingen, voelen we ons geweldig, potent, vitaal en gedijen we volledig.

Ik bied Kundalini-yogalessen aan, persoonlijke energie-sessies, spirituele coaching en healing services die op maat zijn gemaakt voor de individuele behoeften van mijn cliënten. Ik ben toegewijd om hen te ondersteunen op hun reis naar zelfempowerment en vervulling. In grote en kleine groepen faciliteer ik KAP (Kundalini Awakening Process)-sessies en diverse workshops.

Ben je er klaar voor om bewust het beste uit je leven te halen? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder.

In liefde,

Beata

There is a life-force within your soul, seek that life.
There is a gem in the mountain of your body, seek that mine.
Don’t look outside, look inside yourself and seek That.
Rumi

Chat openen
1
Chat met Studio Turiya
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?