Header Holistische Massage
Holistische Massage

Mijn holistische en intuïtieve massage

Holistische intuïtieve massage richt zich op het fysieke lichaam en zijn behoeften. Tijdens een sessie gebruik ik essentiële oliën om de algehele ervaring te verbeteren en een ontspannen sfeer te creëren.

In tegenstelling tot andere vormen van massage die mogelijk energiewerk integreren, richt mijn aanpak van holistische intuïtieve massage zich uitsluitend op het fysieke lichaam en zijn specifieke behoeften. Elke behandeling is afgestemd op de behoeften van het individu op dat moment, en ik gebruik mijn intuïtie en zintuigen om de sessie te leiden.

Of u nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning of gewoon wilt ontspannen en afkoelen, holistische intuïtieve massage kan een krachtig middel zijn om het algehele welzijn te bevorderen. Als u geïnteresseerd bent in het ervaren van de voordelen van massage met een focus op het fysieke lichaam, raad ik u aan om holistische intuïtieve massage een kans te geven.

Ik ga regelmatig naar Beata voor massage. Ze heeft een prachtig mooi studio waar je al bij binnenkomst tot rust komt. Beata kan heerlijk masseren, ik ben heel kieskeurig wat massages betreft, ik ben massage trainer en kan daardoor moeilijk ontspannen bij anderen. Maar Beata’s massages ongelofelijk fijn en VEEL MEER dan een massage: ze neemt je mee in een body-mind-spirit belevenis, aanraking, pure aroma’s, helende energie en verbinding met spirit vinden plaats. Je komt tot rust en tegelijkertijd weet Beata precies te vinden waar jij op dit moment mee zit, zelfs al is het nog begraven in je onderbewuste. Na de massage ga je weg met rust in je hoofd, liefde in je hart en een heerlijk ontspannen lijf.

- Tanja Daniels

Holistische Massage

Dit doet een holistische en intuïtieve massage voor je

  • Stressvermindering: Holistische massage kan helpen om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen, wat een positief effect kan hebben op het algehele welzijn.
  • Verbeterde slaap: Massage kan helpen om het lichaam en de geest te ontspannen, wat kan leiden tot verbeterde slaapkwaliteit.
  • Verlichting van spierspanning en pijn: Massage kan helpen om gespannen spieren te ontspannen en pijn te verlichten, vooral in delen van het lichaam die overbelast of gestrest zijn.
  • Verbeterde circulatie: Massage kan de bloedcirculatie stimuleren, wat kan leiden tot verbeterde circulatie en ondersteuning van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen.
  • Verminderde angst en depressie: Massage kan helpen om angst en depressie te verminderen door de productie van feel-good hormonen zoals serotonine en dopamine te bevorderen.
  • Toegenomen flexibiliteit en bewegingsbereik: Massage kan helpen om stijve spieren te ontspannen en de flexibiliteit en het bewegingsbereik te verbeteren.
  • Verbeterde mentale helderheid en concentratie: Massage kan helpen om de geest te ontspannen en de mentale helderheid en concentratie te verbeteren.
Dit kan je bij mij verwachten

Algehele ontspanning

Massage kan helpen om het hele lichaam te ontspannen en te helpen om te ontsnappen aan de dagelijkse stress. 

Verbeterde huidgezondheid

Massage kan de productie van olie in de huid stimuleren, wat kan helpen om de huid gehydrateerd en gezond te houden.

Verhoogde immuniteit

Massage kan de productie van witte bloedcellen stimuleren, wat kan helpen om het immuunsysteem te versterken.
AromaTouch Oliën

Doterra etherische oliën

Ik gebruik etherische oliën van doTERRA om mijn holistisch, intuïtieve massage te ondersteunen. Deze oliën zijn CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) geregistreerd, dus gegarandeerd van een hoge kwaliteit en 100% biologisch zuiver. Zij zijn een belangrijke factor voor herstel en ontspanning van lichaam en geest.

Tijdens de massage wordt vanzelfsprekend de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd en tevens de spierspanning verminderd. Afvalstoffen worden afgevoerd, het immuunsysteem wordt versterkt en de productie van antistresshormonen wordt gestimuleerd. Lichaam en geest komen weer in balans en dat maakt dat jij je een stuk beter en vrijer voelt.

Misschien klinkt het allemaal een beetje “raar” voor jou, maar je zult versteld staan van de resultaten. Laat jouw eigen lichaam je overtuigen. Ervaar het bij Kundalini Yoga Turiya in Almere.

Deze massage is echt aan te bevelen.

Ze weet haarfijn de knelpunten te vinden en op resoluut maar liefdevol manier deze te behandelen. Massage bij Beata is een mooie, ontspannen maar absoluut helpende ervaring en kan niet wachten tot mijn volgende afspraak.

Belinda van Brakel

Heel fijne massage
Mooie en heel knus studio. Beata is een warm, lief en hele fijne vrouw. Zij doet haar werk met heel veel plezier en liefde en ik kom echt tot rust bij haar en ga altijd naar huis met een heel fijn gevoel. Echt een aanrader voor massages en healings.

Sarah

Het is echt een cadeautje voor jezelf

Meerdere holistische, energetische en intuïtieve massages gehad van Beata die mij op een hele liefdevolle manier veel inzichten, energie en ontspanning hebben opgeleverd.

Debbie A
- Veelgestelde vragen -

Holistische een intuïtieve massage

Is Holistische een intuïtieve massage met healing één dienst?

Ik bied deze dienst in twee varianten aan:
- Holistische een intuïtieve massage
- Holistische een intuïtieve massage inclusief healing

In het menu om een afspraak te maken, is duidelijk aangegeven om welke van deze twee diensten het gaat.
Dus, jij mag kiezen!

Wat is het verschil tussen een holistische massage en andere massagevormen?

Een holistische massage richt zich op het hele individu, niet alleen op specifieke spieren of problematische gebieden. Het integreert lichaam, geest en ziel in de benadering van welzijn.

Hoe verschilt een intuïtieve massage van andere massages?

Bij een intuïtieve massage vertrouw ik op mijn intuïtie om de behoeften van de cliënt aan te voelen en te reageren, in plaats van een vast protocol te volgen. Het is meer gericht op individuele behoeften en reacties.

Wat kan ik verwachten tijdens een holistische massage?

Tijdens een holistische massage wordt het hele lichaam behandeld met verschillende technieken om ontspanning te bevorderen, de doorbloeding te verbeteren en het zelf genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Zijn er specifieke klachten of aandoeningen waarbij een holistische massage kan helpen?

Holistische massage kan helpen bij stressvermindering, het verminderen van spierspanning, het bevorderen van een betere slaap en het stimuleren van het immuunsysteem. Het is echter raadzaam om vooraf met mij te overleggen over specifieke gezondheidsproblemen.

Hoe lang duurt een typische holistische massage?

De duur van een holistische massage kan variëren, maar het is vaak tussen de 60 en 90 minuten. Dit biedt voldoende tijd om verschillende delen van het lichaam te behandelen en een diepe ontspanning te bevorderen.

Moet ik me volledig uitkleden voor een holistische massage?

Nee, je hoeft je niet volledig uit te kleden. Ik zorg altijd voor privacy en bedekt het lichaam met handdoeken, waarbij alleen het te masseren gedeelte wordt blootgesteld.

Hoe vaak zou ik een holistische massage moeten ondergaan voor optimale resultaten?

De frequentie van holistische massages hangt af van individuele behoeften en doelen. Sommige mensen ervaren regelmatig een massage als onderdeel van hun zelfzorgroutine, terwijl anderen het af en toe doen voor specifieke behoeften of gelegenheden.

Zijn er contra-indicaties voor holistische massage?

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals koorts, besmettelijke huidziekten of ernstige hartproblemen, kunnen beter geen massage ondergaan. Het is altijd verstandig om vooraf met de masseur te overleggen over eventuele gezondheidszorgen.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een holistische massage?

Voorbereiding omvat het hydrateren van het lichaam, het vermijden van zware maaltijden vlak voor de massage en het communiceren van specifieke behoeften of zorgen met de masseur. Het is ook belangrijk om ontspannen en open te staan voor de ervaring.