Header Spiritueel Coaching

Spiritueel Coaching

Spiritueel en intuïtief coaching

Ben je op zoek naar een spirituele coach die ervoor zorgt dat je lichaam en geest met elkaar in balans komen? Wil je groeien en jezelf spiritueel en intuïtief ontwikkelen? Voel je dat er iets in de weg zit om jouw kwaliteiten, ware potentie en intuïtieve gaven volledig te kunnen laten floreren?

Voor mij is een spiritueel coach een breed begrip. Een spiritueel coach werkt intuïtief aan jouw bewustwording. Graag wil ik samen met jou bewustzijn creëren rondom de gedachten en patronen die jouw leven beïnvloeden.

Iedereen ervaart het leven op zijn eigen unieke manier. De gedachten in onze geest bepalen hoe we tegen het leven aankijken en creëren. Wie met moeilijkheden kampt, zit vaak vast in een bepaald denkpatroon. Het doorbreken van dat denkpatroon en het bewust worden van wie we werkelijk zijn, wat we denken en voelen, leidt tot een groter inzicht en positieve veranderingen in het leven. Goed naar jouw lichaam en geest luisteren is hierbij cruciaal. Als spiritueel coach kan ik jou hierbij helpen! Ik ga jou intuïtief begeleiden in jouw processen op verschillende manieren. Samen gaan we de weg naar jouw bewustzijnsverruiming, innerlijke rust, vitaliteit en geluk vinden.

Fijne coach
De coaching heeft mij erg goed geholpen, inzichten gegeven en ervoor gezorgd dat alles weer in balans kwam. Fijne coach, fijne gesprekken in een goede sfeer.
Marjolijn Pagter
“Unlock inner wisdom, find treasure within. Know thyself, know the world. Wisdom within, waiting to be found.”
Coaching met Beata

Helaas leven we in een hectische tijd waarin de wereld steeds sneller verandert en ons steeds weer vraagt om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Er is geen houvast meer en niemand weet wat de toekomst brengt. Soms kan dit overweldigend zijn, vooral voor de hooggevoeligen onder ons, waardoor we niet meer vanuit onze natuurlijke kracht denken en handelen. We belanden dan in ons valkuilgedrag, namelijk onze oude overlevingsmechanismen. Dit onbewuste gedrag leidt meestal naar een neerwaartse spiraal en precies naar wat we niet willen. Of we blijven hangen in onze comfortzone, zonder dat het ons goed doet.

We slapen steeds minder, terwijl goede nachtrust essentieel is om stress uit ons lichaam los te laten.

Veel van ons voelen zich niet meer op hun plek en durven niet of weten niet hoe ze uit hun comfortzone kunnen stappen om het leven anders in te richten. Maar om de huidige situatie te veranderen, moeten we iets anders doen dan we tot nu toe hebben gedaan.

Spiritueel Coaching

Hier kan ik je bij helpen

  • Heb jij last van stress?
  • Voel jij je niet meer op jouw plek?
  • Ben jij het overzicht kwijt en durf jij niet uit jouw comfortzone te stappen om iets te veranderen?
  • Wil jij meer energie en balans in jouw leven?
  • Zoek jij naar persoonlijke en spirituele bewustwording?
  • Wil jij leren mediteren?

    Graag help ik jou om een leven te creëren waarin jij jezelf volledig kunt zijn, jouw dromen en missie kunt waarmaken, en waarin jij ondersteund wordt bij de uitdagingen die het leven als ziel in een lichaam hier op aarde met zich meebrengt. Op deze manier kun jij jouw unieke bijdrage leveren aan deze wereld en je vrij voelen om helemaal jezelf te zijn.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik wil je graag leren hoe je de weg van spanning naar ontspanning en innerlijk vertrouwen kunt vinden.Er zijn vele manieren om in balans te komen en samen kunnen we de beste manier voor jou vinden. Dit kan bijvoorbeeld door te mediteren, ademhalingsoefeningen te doen, aromatherapie te gebruiken, yoga te beoefenen, bewust te worden van je voeding, energetisch werk en nog veel meer. Ik pas deze methoden op maat toe.

Ik help je graag om de juiste antwoorden voor jou te vinden, want deze antwoorden heb je namelijk al in jezelf! Ik leer je hoe je je weg naar je innerlijke wijsheid kunt hervinden en hoe je weer verbinding kunt maken met je ware zelf.