Header Re-Genesis Conscious Rebirthing

Re-Genesis

Conscious Rebirthing

Re-Genesis Conscious Rebirthing

Re-Genesis: Conscious Rebirthing

Met de persoonlijke Re-Genesis Conscious Rebirthing, wordt je opnieuw verbonden met de universele stroom van hogere intelligentie, het EFFI (Eternal First Field Intelligence) veld. Je systeem wordt heropend om bewust af te stemmen op je hogere bewustzijn. Re-Genesis creëert een 12-dimensionale verbinding tussen de energiebanen van onze overziel en die van de aarde en het universum.

Blokkades in je lichaam en energetisch systeem worden geneutraliseerd en sommige verbindingen worden juist op gang gebracht. Het energienetwerk van je lichaam wordt herverbonden met de leylijnen en de 12 primaire Axiomlijnen, die verbonden zijn met de 12 centra van persoonlijke en planetaire Kathara-grid. Ook de 12 Stellar Axiomlijnen, die corresponderen met de universele Kathara-grid, worden in verbinding gebracht.

True healing emerges trough restoring order to the Ones-System and its infinite parts.
By doing so, one gains access to the heritage of consciousness.
Re-Genesis Conscious Rebirthing

Met Re-Genesis kies je actief om toegang te krijgen tot je hogere bewustzijn en alles wat je in al je levens en daarbuiten hebt geleerd. Je krijgt stapsgewijs toegang tot je totale “ik”. Re-Genesis zal de imprint voor gezondheid binnen jou herontwaken.

Deze processen zullen zich blijven ontwikkelen in je dagelijks leven. Door je vernieuwde staat van bewustwording en verbinding zullen zich in je leven nieuwe mogelijkheden en omstandigheden aandienen. Hierdoor kom je in versnelling en dus steeds beter tot je expansie. Re-Genesis stelt ons in staat om verbinding te maken met onze ziel en maakt de uitwisseling van licht en informatie mogelijk, wat leidt tot het opnieuw verbinden van onze 12 DNA-strengen en de re-integratie uit het oorspronkelijke veld.

Re-Genesis wordt altijd gegeven in drie aparte sessies op drie aparte dagen.

Je tweede sessie moet de volgende dag plaatsvinden en de derde sessie een week later.

De investering is € 375,00 euro voor alle drie sessies.

Stressklachten?

Emotionele pijn

Mentale zorgen

Lichamelijke ongemakken?

Je persoonlijke Re-Genesis ontvangen is een persoonlijke keuze. Niet iedereen is er klaar voor en niet iedereen kiest ervoor om zijn leven op deze versnelde manier te veranderen. Re-Genesis Conscious Rebirthing wordt slechts éénmalig in je leven doorgegeven.
Beata ziet je echt
Wat ben ik blij dat is Beata heb gevonden! Ze geeft hele fijne yogalessen, professioneel met duidelijke uitleg waarom je wat doet. Ook ben ik regelmatig bij haar te vinden voor een healing massage. Beata is een hele betrokken leraar, ze ziet je echt en het is gewoon een heel fijn persoon.
Saskia Noë

Zeker een aanrader om naar toe te gaan

Beata is een prachtig mens, lieve vrouw, heel kundig, rustig en leuk. Fijn om lessen bij haar te volgen. De healing massage was ook heel bijzonder en fijn! Zeker een aanrader om naar toe te gaan
Stephanie van der Marel
- Veelgestelde vragen -

Re-Genesis Conscious Rebirthing

Wat is Re-Genesis Conscious Rebirthing?

Re-Genesis Conscious Rebirthing is een diepgaande persoonlijke ervaring die je opnieuw verbindt met de universele stroom van hogere intelligentie, het EFFI (Eternal First Field Intelligence) veld. Door dit proces wordt je systeem heropend, waardoor je bewust kunt afstemmen op je hogere bewustzijn. Het creëert een 12-dimensionale verbinding tussen de energiebanen van jouw overziel, Avatar bewustzijn de aarde en het universum.

Hoe werkt Re-Genesis?

Blokkades in je lichaam en energetisch systeem worden geneutraliseerd, en bepaalde verbindingen worden op gang gebracht. Het energienetwerk van je lichaam wordt herverbonden met leylijnen en de 12 primaire Axiomlijnen, die in verbinding staan met de 12 centra van persoonlijke en planetaire Kathara-grid. Daarnaast worden de 12 Stellar Axiomlijnen, die corresponderen met de universele Kathara-grid, in verbinding gebracht. Ware healing ontstaat door het herstellen van orde in het totaalsysteem en zijn oneindige delen, wat toegang geeft tot het erfgoed van bewustzijn.

Wat zijn de extra voordelen van Re-Genesis Conscious Rebirthing?

- Diepgaande Energetische Reiniging
- Herstel van Spirituele Verbindingen
- Activering van Multidimensioneel Bewustzijn
- Versnelling van Persoonlijke Ontwikkeling
- Neutralisatie van Herhalende Levenspatronen
- Erfgoed van Bewustzijn Ontsluiting
- Verbinding met Ziel en Universele Informatie
- Integratie van Plasma-energie voor Cel- en Atomisch Niveau Opschoning