Video Aspect Ratio: 4:1

Wie ben ik

There is a life-force within your soul, seek that life.
There is a gem in the mountain of your body, seek that mine.
Don’t look outside, look inside yourself and seek That.
Rumi
Beata

Ik ben Beata Höfelmeyer,

Ontdekken wie je werkelijk bent, is voor mij essentieel in dit leven. Ik ben ervan overtuigd dat wij als mensen veel meer zijn dan alleen onze persoonlijkheid in het huidige moment. Door te herinneren wie we werkelijk zijn en daarmee in verbinding te komen, kunnen we onszelf krachtiger en meer vervuld voelen. Hier ligt onze creatiekracht. Hierin vinden we onze ware aard. Om deze reden ben ik geïnteresseerd geraakt in de voordelen van yoga, meditatie, energiewerk en genezing.

Ik zie mezelf als een spirituele alchemist en holistische healer met een passie voor het helpen van anderen om hun volledige potentieel te bereiken en het beste uit hun leven te halen. Door mijn ingewikkelde jeugd in Polen heb ik alle nodige ingrediënten verzameld om mensen op mijn unieke manier te kunnen helpen. Ik ben opgegroeid in een omgeving met weinig liefde en veiligheid. Als kind was ik vaak aan mijn lot overgelaten en moest ik mijn weg vinden in een leven vol angst en onzekerheid. Deze moeilijke opvoeding en diverse bijna-doodervaringen hebben me echter geholpen om intuïtief en vaardig te worden in het lezen en werken met de energieën om me heen.

Beata

Mijn werk als healer is gebaseerd op de overtuiging dat we multidimensionale wezens zijn, met enorm veel innerlijke wijsheid en potentie. Ik streef ernaar om op vele niveaus hieraan te werken om healing en transformatie te bevorderen. Ik ben in staat om op verschillende manieren met energie te werken om mijn cliënten te helpen opnieuw verbinding te maken met zichzelf, dieper te helen en een groter gevoel van zelfempowerment te bereiken.

Jarenlang heb ik op verschillende manieren gewerkt met de levensenergie, ook wel bekend als de Kundalini, om transformatie en genezing te bevorderen. Alle diensten die ik aanbied, hebben te maken met het werken aan jouw levensenergie: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Wanneer deze vrijelijk stroomt zonder enige onderbrekingen, voelen we ons geweldig, potent, vitaal en gedijen we volledig.

Ik bied Kundalini-yogalessen aan, persoonlijke energie-sessies, spirituele coaching en healing services die op maat zijn gemaakt voor de individuele behoeften van mijn cliënten. Ik ben toegewijd om hen te ondersteunen op hun reis naar zelfempowerment en vervulling. In grote en kleine groepen faciliteer ik KFA (Kundalini Flow Activation)-sessies en diverse workshops.

Podcast

Ik was te gast bij de podcast "WHO AM I" van Sharonna Ben Haim.

Sharonna Ben Haim:
WHO AM I, is de vraag waar vele van ons nieuwsgierig naar zijn. In deze podcast neem ik je mee op reis door de grote wereld van persoonlijke ontwikkeling. Ik geef je onder andere een kijkje in mijn eigen WHO AM I zoektocht en zal in gesprek gaan met diverse coaches en therapeuten om meer duidelijkheid te geven wat er allemaal mogelijk is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In deze aflevering heb ik een zeer inspirerend en diepgaand gesprek met Beata Höfelmeyer over het leven op zich en over leven vanuit onze eigen natuurlijke bron, de Kundalini energie. Beata geeft ons een kijkje in haar eigen indrukwekkende verhaal en verteld ons wat haar drive is achter het opzetten van een holistische praktijk in Almere.

Ben je er klaar voor om bewust het beste uit je leven te halen?

Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder.