Header Kundalini Flow Activation

Een kosmische ontwaking

Kundalini Flow Activatie (KFA)

Ervaar de overdracht van levenskrachtenergie die een diepgaand transformatie- en zelfontwakingsproces initieert. Tijdens een KFA-sessie verhoogt je innerlijke bewustzijn moeiteloos, waardoor energie vrijkomt in je lichaam, geest en emoties. De natuurlijke stroming van energie, van kruin naar wortelchakra en vice versa, opent de poorten naar een totale transformatie van geest, lichaam en ziel. Je wordt begeleid om in overgave te komen naar je multidimensionale zelf. Dankzij deze vereniging ontwaak je progressief in je totale potentie.

Reserveer gelijk je plek!

Beata is een bijzondere vrouw en heeft hele fijne energie. Je voelt je al snel op je gemak bij haar. Heb een fijne yogales gehad en ook de kundalini flow sessie was echt een bijzonder ervaring dat goed begeleid werd. Ik kom zeker vaker 🌸

- FT T

Plasma Body en DNA Activering

De reis gaat verder dan het fysieke. Door contact te maken met het Effi Infinirum Veld en multidimensionale delen buiten ons harmonische universum, werken we aan spirituele ontwikkeling en verbinding die onze Plasma Body activeert. Dit opent toegang tot onze eigen 12 DNA-delen, die progressief zullen ontwaken. Dankzij deze processen boek je gelijkmatige progressie in je kosmisch ontwaken met je body, mind en spirit.


De kosmische Kee Ra Sha Kundalini opent de poorten naar het onmogelijke. Reserveer vandaag nog jouw plek en betreed de reis van spirituele ontwikkeling en activatie van je Plasma Body voor toegang tot je eigen DNA-delen en vermogens. Maak contact met je ziel, met je potentie en herinner jezelf wie je bent en waarvoor je komt hier op aarde.

Ervaringen tijdens Kundalini Flow Activatie sessies

  • Opstoot van energie en allerhande sensaties door je hele lichaam
  • Visueel, 3e oog activering, beelden, astrale reizen, visioenen
  • Emoties (vreugde, lachen, woede, verdriet), emotionele ontlading
  • Lichamelijke bewegingen, yoga houdingen, stretches, schudden, armen/benen bewegen, mudra’s.
  • Diepte ritueel, clearing, verlies van besef van tijd en ruimte
  • Gelukzaligheid, kalmte, vrede, extase
  • Verbondenheid met je ziel, je innerlijk weten

Een diepgaande verbinding van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel vindt plaats bij voortdurende blootstelling aan KAP. Het is een voortdurend proces om deze veranderingen tot stand te brengen.
Het is raadzaam om in het begin regelmatig sessies te doen om volledig geactiveerd te worden. Afhankelijk van persoon tot persoon blijft de activering na 3 tot 5 sessies meestal aanwezig.

Kundalini Flow Activation

Hoe werkt het

Elke sessie wordt geïnitieerd door een bijzondere meditatie en breathwork. Alle meditaties zijn energetisch bepaald in afstemming op de kosmische energie. Deze technieken zijn speciaal ontworpen om diep in jezelf te duiken. Je vier energetische organen worden geactiveerd, waardoor je toegang krijgt tot het ultieme kwantumveld. Hiermee kun je in verbinding komen en in gesprek gaan met de organische creatiekracht. Terwijl je ligt met gesloten ogen, omgeven door muziek, activeert Beata zachtjes je energiestromen. Het proces wordt soms ondersteund door fysieke of energetische aanraking, gericht op verschillende chakra's, meridianen en energiecentra. Deze kennis is geworteld in de principes van keylonric science en maakt het schijnbaar onmogelijke mogelijk.

- Veelgestelde vragen -

Kundalini Flow Activatie

Wat is Kundalini Flow Activatie?

Kundalini Flow Activatie is een zachte maar krachtige transmissie die het proces van Kundalini ontwaking ondersteunt. Het helpt stress, trauma, en blokkades oplossen, waardoor je je weer vrij, levenslustig, en krachtig kunt voelen

Wat maakt de Kee Ra Sha Kundalini Activation uniek?

De Kee Ra Sha Kundalini Activation is uniek vanwege zijn kosmische benadering. Het maakt contact met het Effi Infinirum Veld, het oorspronkelijke veld waar alles ontstaat en waar alles naar toe terugkeert, een onvoorwaardelijk veld dat inherent is aan ons universum. Deze benadering initieert een diepgaand spiritueel ontwakingsproces.

Is Kee Ra Sha Kundalini geschikt voor beginners?

Ja, het is toegankelijk voor zowel beginners als ervaren beoefenaars. De begeleiding is afgestemd op het individuele niveau, waardoor een veilige en ondersteunende omgeving wordt gecreëerd.

Wat kan ik verwachten tijdens een Kee Ra Sha Kundalini sessie?

Tijdens een sessie lig je ontspannen met gesloten ogen. Begeleid door specifieke meditaties en breathwork, activeert het proces je energiestromen. Soms wordt het ondersteund door fysieke of energetische aanraking, gericht op verschillende chakra's en energiecentra.

Hoe draagt Kee Ra Sha Kundalini bij aan spirituele ontwikkeling?

Door contact te maken met het kosmische veld, het Effi Infinirum Veld, stimuleert Kee Ra Sha Kundalini de spirituele ontwikkeling en activeert het je Plasma Body. Dit opent toegang tot je eigen DNA-delen, waardoor je je ware potentieel kunt ontdekken.

Hoe vaak moet ik de Kee Ra Sha Kundalini Activation doen voor optimaal resultaat?

De frequentie varieert per persoon, maar regelmatige beoefening wordt aanbevolen. Over het algemeen blijft de activering na 3 tot 5 sessies meestal aanwezig.

Hoe kan Kee Ra Sha Kundalini bijdragen aan zelfontwaking?

Kee Ra Sha Kundalini bevordert zelfontwaking door een diepgaand proces van bewustzijnsverhoging. Het stimuleert de vrijgave van energie, activeert de Plasma Body en opent de weg naar het ontwaken van onze eigen DNA-delen, waardoor we ons volledige potentieel kunnen realiseren.

Zijn er contra-indicaties voor Kee Ra Sha Kundalini Activation?

Hoewel de meeste mensen baat hebben bij de Kee Ra Sha Kundalini Activation, zijn er enkele contra-indicaties. Deze omvatten het gebruik van drugs, het gebruik van zware medicatie voor mentale problemen, en personen die momenteel lijden aan psychosen. Het is van essentieel belang om vooraf eventuele gezondheids- of mentale zorgen te bespreken voordat je deelneemt. Individuele begeleiding en afstemming zijn mogelijk om de ervaring veilig en heilzaam te maken.

Wat onderscheidt Kee Ra Sha Kundalini van traditionele Kundalini-activatie?

Kee Ra Sha Kundalini onderscheidt zich door zijn kosmische benadering, waarbij contact wordt gemaakt met het Effi Infinirum Veld, de zuiverste energie zonder verdraaiingen van onze matrix. Dit oorspronkelijke veld geeft een diepere en bredere reikwijdte aan het spirituele ontwakingsproces.

Wat betekent het om contact te maken met het Effi Infinirum Veld?

Contact maken met het Effi Infinirum Veld is een diepgaande verbinding met een kosmisch energieveld dat inherent is aan ons universum. Deze verbinding vergroot het bewustzijn en opent deuren naar multidimensionale aspecten van ons bestaan.

Hoe lang duurt zo een sessie?

Reken er op, dat wij zo ca 2 uur en 30 minuten bezig zijn. Het kan wel iets uitlopen.

Ben je klaar voor de overgave? Boek je sessie hier: