Re-Genesis Healing

Re-Genesis Healing

Ka.Tha.Ra (Ka-light, Tha-Sound, Ra-One Spirit)

Re-Genesis Healing

Re-Genesis Healing

Tijdens de Re- Genesis Healing ontstaat er een helend energieveld van Licht, Sound en Informatie, dat de kracht van harmonie, eenheid en balans in zich heeft.

Tijdens deze energetische sessie werk ik op je Bio-Spirituele systeem.

Deze energetische sessie werkt relatief snel. Na 1 tot 3 sessies vindt er een versnelling plaats en vinden er grote veranderingen plaats. Het kan helpen bij stressklachten, emotionele pijn, mentale zorgen, allerlei lichamelijke ongemakken, vage klachten en het gevoel niet lekker in je vel te zitten. Re-Genesis Healing werkt niet op de klacht of het symptoom, maar brengt meer balans aan in het energie- en lichtveld erachter. Er wordt gewerkt op je blauwdruk, op je 12-dimensionale template. Het is een multidimensionale healing die ver boven een gewone healing uitstijgt. Deze healing gaat veel dieper dan alleen het focussen op fysieke klachten. Het is opmerkelijk dat er meer balans in het lichaam en psyche wordt gecreëerd en er ontstaat meer verbinding met jouw wezen en het grote geheel.

Ik ging totaal ontspannen en zen weg
Voor het eerst een massage met healing gehad van Beata. Wat een mooie en bijzondere ervaring was dat. Beata is echt een fijn en warm persoon met een hart van goud! Het voelde direct al goed en vertrouwd. Alles wat ze zei raakte mij en gaf mij weer stof tot meer zelfreflectie. Ik ging totaal ontspannen en zen weg. Deze ervaring gun ik echt iedereen!
Priscilla Karto
Reconnect with your essence as an immortal soul experiencing human life in full spectrum. Live your life in balance, harmony, and unity.
Re-Genesis Healing

Tijdens Re-Genesis Healing ontstaat er contact en interactie met een intelligent energieveld van licht, trilling, eenheid en informatie. Dit is het oneindig EFFI (Eternal First Field Intelligence) veld van vrijheid, mogelijkheden en verhoogd bewustzijn. Het resultaat hiervan is meer gezondheid, vitaliteit en balans en het bevordert de kwaliteit van jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze healing beïnvloedt de fysieke en subtiele delen van je wezen. Re-Genesis Healing is op maat gemaakt en elke sessie zal anders zijn, en elke persoon zal het anders ervaren. Sommige mensen ervaren een warme stroming, anderen voelen koude lucht, afhankelijk of er op het elektrische of magnetische veld gewerkt wordt. Er kunnen schokjes ontstaan, beelden en inzichten, emoties en zelfs geuren! Buiten de zichtbare wereld van onze zintuigen en bewustzijn is er nog een hele andere wereld. Tijdens Re-Genesis Healing zullen de hersengolven vertragen, waardoor cliënten tijdens een sessie het gevoel kunnen hebben ergens anders te zijn, wat ze moeilijk kunnen verwoorden. Sommigen voelen zich verbonden, beleven stilte of zien kleuren die ze nog nooit hebben gezien.

Het bijzondere is dat de ervaring van iedere persoon in elke sessie uniek is, maar de overeenkomst is altijd meer balans in lichaam, psyche en bewustzijn en een verruiming van het bewustzijn.

Re- Genesis healing zal een nieuwe vorm van balans en gezondheid met zich mee bergen. Het werkt nog lang door na de sessie, dagen, en soms weken.

Stressklachten?

Emotionele pijn

Mentale zorgen

Lichamelijke ongemakken?

- Veelgestelde vragen -

Re-Genesis Healing

Wat is Re-Genesis healing?

Re-Genesis healing is een krachtige, maar zachte, hands-on methode om het natuurlijke vermogen van het lichaam om te genezen te versnellen

Hoe lang duur zo een sessie?

De Re-Genesis Healing sessie duurt ongeveer een uur.

Mag ik mijn kleding aanhouden?

Er wordt met kleding aan gewerkt, dus het is belangrijk dat je comfortabele kleding draagt en geen sterke geuren op hebt. Tijdens de sessie lig je op een behandeltafel en wordt er energetisch op jou gewerkt.

Hoe werkt Re-Genesis healing bij pijn?

Re-Genesis is zeer effectief bij de behandeling van zowel chronische als acute pijn. Het biedt verlichting door het lichaam te ondersteunen bij het omgaan met pijn

Wie is Robert Rasmusson en wat is zijn rol in Re-Genesis healing?

Robert Rasmusson, een bekende Amerikaanse healer, is betrokken bij het ontwikkelen van Re-Genesis healing. Hij staat bekend om zijn benadering van genezing met hart en ziel

Wat is de rol van bloedplaatjes in het genezingsproces volgens Re-Genesis?

Bloedplaatjes spelen een krachtige rol in het natuurlijke genezingsproces van het lichaam, en Re-Genesis benadrukt hun belang bij het bevorderen van genezing

Is Re-Genesis healing gebaseerd op geloof of overtuigingen?

Re-Genesis is een zeer gefocuste vorm van energiegenezing die verlichting biedt zonder dat geloof of specifieke overtuigingen vereist zijn

Elke keer voel ik mij letterlijk en figuurlijk liefdevol aangeraakt
Van Beata nu al een paar keer een massage met healing gekregen. Beata voelt direct vertrouwd, warm en open. Heel fijn en elke keer voel ik mij letterlijk en figuurlijk liefdevol aangeraakt.
Tessa Haan